PERSOONLIJK.
MEESLEPEND.
LEERZAAM.Contacteer me

Ik ben benieuwd wat jou raakt, laat het me zeker weten!

Heb je een andere vraag, laat gerust een berichtje achter. Een formulier is helaas een beetje onpersoonlijk, maar wel een goede manier om spam tegen te houden. :-)

 Wie is Anna?

Anna Demuylder (°1976) is een geëngageerde selfmade woman en serial entrepreneur. Ze houdt van wandelen, haalt tonnen inspiratie uit de natuur en filosofeert graag over het leven. Zaken die lichtjes afwijken van het evidente, registreert ze haarfijn en kneedt ze tot meeslepende verhalen. Ervaringen uit haar eigen leven zijn daarin verweven. ‘Daragh’ is haar debuutroman.

 In verwarrende tijden botsen mens en maatschappij al eens tegen koppige limieten en borrelen moeilijk te beantwoorden levensvragen op. Worstelingen met dromen waar je (te) lang op moet wachten, met beloftes waar je geen tijd voor kan maken, met een gebrek aan manoeuvreerruimte om ideeën te verwezenlijken. 

In “Daragh” kijken we mee over de schouders van een oud-Keltische gemeenschap en ontdekken hoe zij met verandering en twijfels omgaan. De onvoorwaardelijke liefde tussen Aisling en Vlarick vormt de rode draad in een beklijvend verhaal, vol ideeën en suggesties voor het leven zoals het is.

 

 Wat zal Daragh voor jou betekenen?